skip to Main Content

Bourgondisch genieten

Fotoreis Frankrijk inclusief alle maaltijden en drankjes!

Fotoreis Frankrijk inclusief “alle maaltijden”

Het is al eerder gezegd: als je een fotoreis Frankrijk boekt mag natuurlijk het vakantiegevoel niet ontbreken. Daarom verblijf je in een prachtige omgeving, slaap je in een bijzonder landhuis en heb je een mooi en luxe zwembad tot je beschikking. Maar ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Als echte Brabander ben ik gek op het bourgondische leven: een lekkere maaltijd, een goed glas wijn en een paar heerlijke versnaperingen gaan er altijd in! Omdat ik mijn gasten graag verwen én zelf de maaltijden niet wil verzorgen heb ik daarom een enthousiaste bevriende kok gevraagd om de maaltijden te verzorgen. Zo word jij de hele week voorzien van de lekkerste gerechten uit de Franse keuken. Dat betekent een week vol goed gezelschap, een hoop leren over fotografie en lekker eten, midden in de Franse natuur. Wat wil je nog meer?

“Bourgondisch genieten in een prachtige omgeving”

Bourgondisch genieten in een prachtige omgeving

Jos Franssen, een gepassioneerde Brabantse kok

Jos Franssen, Brabants KookJos Franssen is net als ik een echte Brabander die houdt van het goede leven. Als gepassioneerde kok maakt hij de lekkerste gerechten van eenvoudige en bijzondere ingrediënten. Natuurlijk betekent dat dat hij tijdens jouw fotoreis Frankrijk op zoek gaat naar plaatselijke lekkernijen in dorpjes in de Auvergne. In de omgeving zijn diverse marktjes waar kleine lokale boeren hun waren aanbieden: zelfgemaakte kaasjes, worst, vlees, vis, brood en natuurlijk verse groenten en fruit. Jos zal ons met diverse heerlijke ingrediënten de beste maaltijden voorzetten. Als kok kent Jos natuurlijk ook de diverse Franse wijnen als geen ander. Wil je een echt goede Franse huiswijn proeven? Dan kun je tegen een redelijke vergoeding genieten van een opmerkelijk goed glas wijn.

“Culinaire hoogstandjes uit de Franse keuken en heerlijke Franse wijnen”

Bijzondere verzoeken tijdens jouw fotoreis Frankrijk

Jos staat altijd open voor een verzoek en ook een gezellige BBQ behoort tot de mogelijkheden. Heb je dieetwensen, eet je vegetarisch of heb je andere verzoeken op het gebied van eten? Jos houdt er altijd rekening mee. Alle maaltijden die worden geserveerd zijn op onze kosten en alle niet-alcoholische drankjes krijg je er gratis bij. Wil je graag een alcoholische versnapering zoals een heerlijke Franse wijn of een wat sterkere drank? Dan vragen we je om een redelijke vergoeding. Natuurlijk zorgen wij er voor dat er keuze genoeg is, zowel bij de gerechten als de drankjes. Ook culinaire versnaperingen zullen zowel overdag als ’s avonds worden aangeboden.

“Of het nu lekker eten of fotograferen is, hier kom je niets te kort.”

Wil je meer weten over deze fotoreis Frankrijk? Bekijk dan het programma of lees meer over de locatie en het huis waar je verblijft. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op. Ik informeer je graag.

Back To Top