skip to Main Content

Van Vlijmen

Over de fotograaf

Van Vlijmen

Over de fotograaf

Bart van Vlijmen

Mijn naam is Bart van Vlijmen, ik ben professioneel fotograaf. Ik ben jouw persoonlijke begeleider, coach en vrolijke metgezel tijdens je verblijf in de Auvergne. Als beroepsfotograaf maak ik al jaren de mooiste foto’s op de leukste locaties. Ik ben niet per se een natuur- of landschapsfotograaf. Ik maak ook portretten, fotografeer architectuur en interieur en leg tevens evenementen vast. Tijdens het fotograferen staat bij mij altijd één ding centraal: het vastleggen van een gevoel. Als echte beelddenker herken ik altijd een essentie in dingen. Sfeer, karakter of een gevoel trekken me aan. Op het eerste gezicht lijken dingen soms alledaags, maar als je beter kijkt zie je vaak hoe mooi iets is. Het vastleggen van die dingen of momenten is echt mijn passie. Daardoor ontstaan prachtige beelden.

Waarom de Auvergne

Ik heb zowel voor mijn beroep als in mijn privé leven al aardig wat mooie plekken op aarde mogen bewonderen en fotograferen. Toch kom ik altijd weer terug in de Auvergne. Al sinds ik een kleine jongen was kom ik hier ontzettend graag. De omgeving is schitterend, er is veel natuurschoon, het landschap is gevarieerd en kleurrijk. Daardoor kan ik hier natuurlijk prachtige foto’s maken, maar hier vind ik veel meer dan dat alleen. In de Auvergne raak ik betoverd en kom ik helemaal tot rust. Hier kan ik uren op een bankje zitten en om me heen blijven kijken. Dit landschap verveelt nooit, ik zie hier altijd iets moois en elk seizoen heeft zijn charme. Dat bijzondere gevoel in deze omgeving wil ik graag met je delen. Want als je ergens ruimte krijgt in je hoofd om mooie foto’s te kunnen maken is het hier. Ook jij gaat dat voelen, daar ben ik van overtuigd.

Fotograaf Bart van Vlijmen Auvergne
Fotograaf Bart van Vlijmen Auvergne
Fotograaf Bart van Vlijmen Auvergne
Fotograaf Auvergne

Hoe geef ik les?

Voor mij is het belangrijk dat jij het tijdens je verblijf hier naar je zin hebt en kunt genieten van een welverdiende vakantie. Maar mijn passie ligt natuurlijk vooral bij het fotograferen. Daarom zal ik je eindeloos vertellen over de vele mogelijkheden van fotografie en krijg je een intensieve persoonlijke begeleiding. Iedere deelnemer wordt gecoacht op zijn of haar eigen niveau, hoe dat er uit ziet is voor iedereen weer anders. Natuurlijk gebeurt dat allemaal in een gezellige en ongedwongen sfeer. Tenslotte leer je het best en het meest als het leuk is. Overdag leer je een hoop en ga je ook veel oefenen, maar ’s avonds kun je extra ontspannen en bespreken we de foto’s van jouw dag. Verder zorgen zowel kok Jos als ik voor een hoop gezelligheid. Ik houd van mensen om me heen en heb een goed gevoel voor humor. Ik weet zeker dat ook jouw week een fantastische week zal worden.

Hoe geef ik les in de fotografiecursus Frankrijk

Wil je meer weten over deze cursus fotografie Frankrijk? Lees meer over programma, de locatie, het huis waar je verblijft en het eten dat volledig wordt verzorgd. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op. Ik informeer je graag.

Back To Top