contact opnemen met Bart van Vlijmen
skip to Main Content

Het huis

Genieten van het goede leven tijdens een fotografie cursus

Genieten van het goede leven tijdens een fotografie cursus

Natuurlijk kom je naar een fotografie cursus om te leren, maar waarom zou je niet tegelijkertijd genieten van de goede dingen des levens? Daarom zorg ik voor een heerlijke plek om te verblijven, midden in een kleurrijk en gevarieerd landschap. Bij mij was het liefde op het eerste gezicht en ik garandeer je: bij jou ook. Het huis waar je verblijft is een heerlijk ruim landhuis waar alles is geregeld om een heerlijke week te kunnen genieten. Dit landhuis is een oude verbouwde schuur, op een prachtige manier omgetoverd tot een woonhuis. Hier proef je nog echt de authentieke sfeer van het Franse platteland. Het huis heeft een authentieke woonstijl met een groot terras waar je onder de druivenranken heerlijk kunt genieten van een koel drankje. Je gaat hier volledig op in de natuur. Vanuit het huis kijk je zo het groen in. Deze plek is dan ook een absolute tegenhanger van de Nederlandse drukte.

Het huis

Het huis waar je verblijft tijdens deze fotografie cursus heeft een keuken en een ruime woonkamer om samen te kunnen komen, maar de kans is groot dat wij voornamelijk gebruik maken van het uitgebreide terras. Dit landhuis heeft verder drie badkamers en telt in totaal vijf slaapkamers. Het huis biedt ruimte aan tien personen: acht deelnemers, de fotograaf en de kok. Iedere slaapkamer bevat twee losstaande bedden, slaapkamers zijn gedeeld, voor zover mogelijk en gewenst word je ingedeeld met iemand van hetzelfde geslacht. Kom je samen met een vriend of vriendin, dan kunnen jullie uiteraard een kamer delen. Met partner komen mag natuurlijk ook, maar er is alleen plek voor deelnemers, dus dan nemen jullie ook beiden deel aan de cursus fotografie. Slapen zul je hier goed doen. In de omgeving overheerst de stilte en zuivere lucht. Je komt hier dan ook zeker tot rust.

Het zwembad en de catering

Deze cursus fotografie wordt gegeven in een prachtige groene omgeving. Op kleine afstand van het huis ligt het prachtige zwembad, volledig in het groen. Hier heb je een magnifiek uitzicht op de bergen in de ruime omgeving. Natuurlijk neem jij deze week regelmatig een duik in het verkoelende zwembad of ga je lekker luieren in de zon op één van de comfortabele ligstoelen. Het zwembad is voorzien van alle luxe gemakken. Je kunt je er omkleden, een douche nemen, er is een toilet en er staat een koelkast vol koele drankjes. Je verblijf is volpension. Dat betekent dat je gedurende de dag wordt voorzien van heerlijke maaltijden: ontbijt, lunch en diner. Drankjes worden vrij verstrekt. Voor alcoholische versnaperingen wordt een redelijke vergoeding gevraagd. Uiteraard krijg je wel een wijn of biertje bij het avondeten.

Wil je meer weten over deze fotografie cursus Frankrijk? Bekijk dan het programma of lees meer over de locatie waar je verblijft en het eten dat volledig wordt verzorgd door een passionele kok. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op. Ik informeer je graag.

Back To Top