skip to Main Content

De locatie

Genieten van het goede leven op een prachtige locatie tijdens een fotovakantie Frankrijk.

De locatie

Genieten van het goede leven tijdens een fotovakantie Frankrijk.

Genieten van het goede leven tijdens een fotovakantie Frankrijk

Locatiekaartje AuvergneBen jij wel eens in de Auvergne geweest? Dan begrijp je direct waarom ik deze locatie heb uitgekozen voor een fotovakantie Frankrijk. Wordt dit jouw eerste bezoek aan deze bijzondere streek? Bereid je dan voor op een bijzonder gevoel. De Auvergne is een unieke plek in Frankrijk. Er heerst een bijzondere rust waardoor je dicht bij de natuur komt te staan. Als tegenhanger van de Nederlandse drukte is dat een verademing. Door je hier een week terug te trekken wordt je focus anders dan thuis. In Nederland is er altijd wel iets dat je aandacht vraagt: je gezin, sport, werk. Hier kun je daar even aan ontsnappen. De stilte in dit gebied is indrukwekkend. Door op een berg te gaan zitten, contact te maken met de omgeving en één te worden met de natuur voel je je één worden met de natuur. Dat verandert je focus en daardoor kun je hier goed leren om écht te kijken.

Het huis

Het huis waar je verblijft tijdens deze fotografie cursus heeft een keuken en een ruime woonkamer om samen te kunnen komen, maar de kans is groot dat wij voornamelijk gebruik maken van het uitgebreide terras. Dit landhuis heeft verder drie badkamers en telt in totaal vijf slaapkamers. Het landhuis biedt ruimte aan tien personen: acht deelnemers, de fotograaf en de kok. Iedere slaapkamer bevat twee losstaande bedden, slaapkamers zijn gedeeld, voor zover mogelijk en gewenst word je ingedeeld met iemand van hetzelfde geslacht. Kom je samen met een vriend of vriendin, dan kunnen jullie uiteraard een kamer delen. Met partner komen mag natuurlijk ook, maar er is alleen plek voor deelnemers, dus dan nemen jullie ook beiden deel aan de cursus fotografie. Slapen zul je hier goed doen. In de omgeving overheerst de stilte en zuivere lucht. Je komt hier dan ook zeker tot rust.

Het zwembad

Deze cursus fotografie wordt gegeven in een prachtige groene omgeving. Op kleine afstand van het huis ligt het prachtige zwembad, volledig in het groen. Hier heb je een magnifiek uitzicht op de bergen in de ruime omgeving. Natuurlijk neem jij deze week regelmatig een duik in het verkoelende zwembad of ga je lekker luieren in de zon op één van de comfortabele ligstoelen. Het zwembad is voorzien van alle luxe gemakken. Je kunt je er omkleden, een douche nemen, er is een toilet en er staat een koelkast vol koele drankjes. Je verblijf is volpension. Dat betekent dat je gedurende de dag wordt voorzien van heerlijke maaltijden: ontbijt, lunch en diner. Drankjes worden vrij verstrekt. Voor alcoholische versnaperingen wordt een redelijke vergoeding gevraagd. Uiteraard krijg je wel een wijn of biertje bij het avondeten.

Wil je meer weten over deze fotovakantie Frankrijk? Bekijk dan het programma of lees meer over het huis waar je verblijft en het eten dat volledig wordt verzorgd. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op. Ik informeer je graag.

Back To Top