skip to Main Content

Reviews

De fotocursus is in 2019 voor de eerste keer gegeven aan deze vijf cursisten. Lees hun ervaringen!

Jurgen Bettonviel

Jurgen Bettonviel

De all-inclusive foto-cursus die Bart organiseert in de Auvergne is een absolute aanrader. Flexibel programma in een prachtige omgeving. Heel leerzaam voor beginnende tot gevorderde fotografen.

En wat er op tafel kwam was een aangename verrassing die ik niet had verwacht!

Marli Timmermans

Marli Timmermans

Toffe cursus! Deze cursus is aan te raden voor iedereen die iets met fotografie heeft en voor elk niveau, voor iedereen is er wel iets te leren. De locatie van de cursus is prachtig en het eten is heerlijk. Je krijgt er veel begeleiding en er zijn genoeg feedback momenten waarbij je ook weer van andere cursisten kunt leren.
Al met al was het een prachtige en leerzame week die ik iedereen aan kan raden.
Patricia Van Os

Patricia van Os

De Auvergne heeft mijn hart gestolen, het huis en de ligging zijn fantastisch. Wat een diversiteit om te fotograferen. De kennis en kunde van Bart maakt het fotograferen toegankelijk en zorgde voor een stijgende leercurve. Een afwisselend programma afgestemd op onze wensen/behoeftes. Super fijn. Dagelijks werden we aangenaam verrast door de kookkunsten van Jos.

Kortom, een heerlijke week gehad, veel geleerd, fantastisch gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

Koen Brands

Koen Brands

Allereerst wil ik Bart en Jos bedanken voor de heerlijke week. Bart voor de leerzame en gezellige dagen in de prachtige Auvergne. Erg bijzonder om zo goed begeleid te worden en prachtige foto’s te kunnen maken. Jos, bedankt voor je heerlijke culinaire reis door de omgeving. Werkelijk fantastisch om bij een vakman te mogen zijn. De Auvergne, de locatie, het zwembad… één woord: fantastisch!!!

Ook alle mede cursisten, super fijne week gehad met jullie.

Erwin Schmidt

Erwin Schmidt

De fotografie cursus in de Auvergne was echt geweldig. De locatie, het ontbijt, de lunch en het zeer bourgondische diner waren absoluut uitstekend verzorgd. Qua fotografie was er veel aandacht voor persoonlijke leerdoelen en nam Bart volledig de tijd om je te helpen. Persoonlijk heb ik erg veel geleerd over fotobewerking. Deze cursus is een echte aanrader voor fotografen op beginnend niveau tot zeer gevorderde fotografen.
Kortom wie van fotografie houdt, van lekker eten en ontspannen met een wijntje aan het zwembad met een view over Frankrijk… doen deze cursus.
Back To Top